Ta Pepparkakståget till Gävlebockens invigning den 3 december

Julen börjar i Gävle! Häng med på ett juligt tågäventyr till årets bockinvigning i centrala Gävle. Resan är en enkel resa från Falun till Gävle, med på- och avstigning längs sträckan. Ombord skriver du din önskelista till tomten som postas i en gammaldags postsäck.

I Gävle bjuds på massor av julaktiviteter som Julkul på Slottstorget, julmarknader och Länsmuseets pepparkakshus. Eftermiddagens höjdpunkt är förstås invigningen av Gävlebocken som enligt tradition sker med välkända artister, pompa och ståt.

Kafévagn

I vår julpyntade kafévagn finns enklare fika som fikabröd, varma och kalla drycker till försäljning. Det finns ingen mat eller smörgåsar ombord. I kafévagnen gäller betalning med kort och Swish.

Tidtabell

I dagsläget har Trafikverket svårt att lämna tidtabeller i god tid, varför vi i nuläget inte kan meddela er den exakta tidtabellen. Vi meddelar tidtabellen här när den är klar, samt via utskick till alla som bokat.

Biljetter

Biljetter släpps den 21 september klockan 11.00. Biljettförsäljningen är öppen fram till avresedagen, förutsatt att det inte blir slutsålt.

 

Falun

Hofors

Storvik

Sandviken

Vuxen Enkelbiljett

160kr

100kr

80kr

60kr

Barn
7-19 år
Enkelbiljett

90kr

60kr

50kr

40kr

Barn
0-6 år
Enkelbiljett

0kr

0kr

0kr

0kr

Boka dina biljetter här

Biljetter till Pepparkakståget

Bokning och frågor

Har du frågor kring resan, biljetter eller annat är du välkommen att höra av dig till oss på reseinformationen. Telefonnummer: 026-455 14 70 (måndag – fredag 10.00 - 12.00 och 13.00 - 15.00). Mail: bokning@jarnvagsmuseet.se