Järnvägsmuseet ställer in tågresor – har fortsatt öppet digitalt

Från och med fredagen den 20 mars ställs Järnvägsmuseets tågresor in för att förhindra spridningen av coronaviruset. Vi hoppas kunna genomföra Vildmarkståget 25-29 augusti. Beslutet grundar sig på de tydliga signaler Folkhälsomyndigheten gett om vikten av att alla aktörer i samhället motverkar smittspridning och särskilt skyddar personer i riskgrupper.
Järnvägsmuseet, som är en del av Statens maritima och transporthistoriska museer, följer därmed Centralmuseernas samarbetsråds gemensamma förhållningssätt.

By reason of the corona virus

Swedish Railway Museum cancel all train trips to avoid the spread of the Coronavirus, starting from 20 March. We hope to be able to arrange Vildmarkståget 25-29 August. We are monitoring the developments closely and hope to se you again soon.

Press

Välkommen att ta del av Järnvägsmuseets pressmaterial. Här hittar du aktuella pressmeddelanden och bilder. Saknar du något eller önskar veta mer, vänligen kontakta oss.