Folkvimmel på julmarknaden i Jamtli med häst och karusell
Foto: Erik Westberg
Tågresor
Barn & familj
Evenemang

Två tåg rullar mot Jamtli och julmarknaden i december 2020. Efterfrågan på biljetterna till den här resan har växt de senaste åren och vi bemöter det med att planera för två resor till julmarknaden. Årets resor går fredag den 4 och söndag den 6 december 2020.

Om resan

Resan börjar i Gävle och går hela vägen fram till Jamtli, via inre delen av Hälsingland. Vi erbjuder er att resa lugnt och bekvämt. Kliv ombord och avnjut en god frukost, drick en kopp kaffe och läs en god bok, lyssna på en intressant podcast eller umgås med ditt sällskap! 
På hemresan serverar vi en trevlig middag i gott sällskap och, varför inte, något drickbart med tilltugg i baren.

Om julmarknaden på Jamtli

Över 20 000 besökare samlas årligen i Östersund när Jamtli laddar med julkänsla. Drygt 200 utställare säljer en överväldigande variation av lokalproducerad mat och lokalt hantverk. Dessutom finns historiska gårdar, sprakande eldar, körsång, julpyssel, hundspann, häst och släde och naturligtvis en alldeles egen tomte. Passa på att handla unika julklappar och hitta din rätta julkänsla! Entrén till julmarknaden på Jamtli ingår i biljettpriset.

Om tåget

Tåget består av vagnar från 50-talet, restaurangvagn, samt en kafévagn med möjlighet att köpa varma och kalla drycker. På denna resa erbjuder vi ingen platsbokning. Loket som tar oss med på denna resa är elloket Rc1 1007. Nytt för årets tåg är att vi kommer att kunna erbjuda platsbokning i tåget.

Bokning - köp din biljett online!

Bokning sker via en extern hemsida, länk kommer att läggas upp här när biljetterna börjar att säljas. 
Biljettbokningen öppnar tisdag 13 oktober kl 13.00.
Biljettbokningen stänger fredag 20 november.

Välkommen att resa med oss!